Een gezonde(re) werkvloer met ondersteuning van JOGG!

Dinsdag 12 september 2023

Stein is sinds 2020 een JOGG gemeente waarmee wordt gestreefd naar een gezondere fysieke en sociale leefomgeving met aandacht voor een gezonde leefstijl. De aanpak richt zich op de leefomgevingen waarin vooral kinderen en jongeren van 0-23 jaar zich bevinden: thuis, school, buurt, sport, vrije tijd, media en werk.

De focus ligt hierbij op gezond eten, water drinken, genoeg bewegen en goed slapen. Kijk op JOGG voor meer informatie. 

In de gemeente Stein hebben al diverse succesvolle programma’s en projecten van JOGG plaatsgevonden. Een mooi voorbeeld hiervan is dat Steinerbos een Gezond Uit locatie is geworden. 

Ook voor bedrijven zijn er verschillende vormen van ondersteuning mogelijk om jouw werkvloer gezonder te maken en de vitaliteit van je medewerkers te verbeteren. Het borrelhapje en biertje tijdens de vrijdagmiddagborrel hoeven echt niet weg. Het gaat vooral om bewustwording en het aanbieden van gezonde alternatieven voor mensen die daar behoefte aan hebben.

Wil je advies en ondersteuning vanuit JOGG krijgen voor een gezonde(re) werkvloer? Neem dan vrijblijvend contact op met JOGG regisseur Desiree Lebens voor gratis ondersteuning en advies: desiree.lebens@ecsplore.nl of bel 06-81359694.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93