Denk jij mee over duurzame energie?

Vrijdag 28 juli 2023

De gemeente Stein wil in 2050 energieneutraal zijn. Dit betekent dat we bijna alleen nog maar duurzame energie gebruiken, alle woningen verwarmen zonder aardgas en reizen met elektrische auto’s. Maar hoe gaan we dit bereiken? Op dit moment zijn we druk bezig om hier een plan voor te maken. Dit plan noemen we de energievisie.

Hoe denk jij over duurzaamheid?

De mening van inwoners, bedrijven en verenigingen uit de gemeente Stein zijn belangrijk om mee te nemen bij het opstellen van de nieuwe energievisie. Gemeente Stein heeft een online vragenlijst gemaakt om iedereen de gelegenheid te geven om zijn of haar mening te geven. De vragen gaan over de duurzame acties die de gemeente in de afgelopen jaren heeft georganiseerd en blikken ook vooruit op een aantal belangrijke keuzes. Zoals de manier waarop de gemeente in de toekomst duurzaam energie gaat opwekken en hoe de gemeente over duurzame plannen communiceert.

Vul de vragenlijst in

Als je ideeën hebt over deze en andere onderwerpen met betrekking tot duurzame energie, vul dan de online vragenlijst in. Vul je de vragenlijst liever op papier in? Ga dan langs de receptie van het gemeentehuis. De enquête kan ingevuld worden tot en met dinsdag 22 augustus 2023. Onder de deelnemers verloot de gemeente bovendien 10 Steinpassen ter waarde van 25 euro per stuk.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93