Werkmarkt Gemeente Stein

Donderdag 20 juli 2023

Op vrijdag 10 november organiseert gemeenste Stein samen met VIDAR een werkmarkt speciaal voor Oekraïense vluchtelingen.

Oekraïense vluchtelingen mogen zonder tewerkstellingsvergunning aan het werk in Nederland. Heb je openstaande vacatures? Kun je de hulp van vluchtelingen uit Oekraïne goed gebruiken? En/of wil je vluchtelingen uit Oekraïne steunen door hen werk te bieden? Meld je dan als werkgever aan voor de werkmarkt.

Wat kun je verwachten?

De markt is op vrijdag 10 november van 13:30 tot 15:30 uur en vindt plaats op het gemeentehuis Stein.

Er wonen vanaf eind 2022 ongeveer 900 Oekraïense mannen, vrouwen en kinderen in de Westelijke mijnstreek. Mensen zoeken werk in alle richtingen: logistiek, techniek, horeca, schoonmaak, productie en een enkeling administratief. De doelgroep is divers: van laaggeschoold productiewerk tot en met universitair opgeleid. Van alleen Oekraïens en Russisch sprekend tot en met vloeiend Engels. Tolken zijn aanwezig. Voorafgaand aan de werkmarkt zal VIDAR een korte inleiding geven.

We zorgen ervoor dat er (staan)tafels aanwezig zijn waar de deelnemende bedrijven hun stands kunnen opzetten en de werkzoekende van de nodige informatie en enthousiasme kunnen voorzien. Zelf dien je te zorgen voor (Engelstalige) informatie, banners, promotiemateriaal enzovoort.

Meld je aan!

Bedrijven gevestigd in gemeente Stein krijgen als eerste de mogelijkheid zich in te schrijven. Hierna volgen bedrijven uit de omgeving. Vanwege de beschikbare ruimte is het aantal stands beperkt.
Aanmelden kan tot en met 15 oktober 2023 door te mailen naar stephan.dirix@sittard-geleen.nl

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93