Terugblik Open for Business bij de Gemeente Stein

Donderdag 20 juli 2023

Een raadzaal vol ondernemers! Op 11 juli was de gemeente Stein Open for Business. Een mooie, diverse groep ondernemers bracht een bezoek aan het gemeentehuis waar wethouder Natascha Wingelaar een kijkje in de keuken gaf.

Ze gaf de aanwezigen een indruk van waar zij en de 160 medewerkers van de gemeente dagelijks mee bezig zijn. Ook was er een panelinterview met de verschillende beleidsterreinen en medewerkers onder leiding van Bart Storcken en een rondleiding door het gemeentehuis. De avond werd afgesloten met een heerlijke barbecue en een drankje.

Wethouder Natascha Wingelaar: “Normaal gesproken ga ik, met een groepje ondernemers, op bedrijfsbezoek. Dit keer kwamen ondernemers bij ons op bezoek. Zo konden ze onder andere kennis maken met de diverse beleidsterreinen en medewerkers. De avond is samen met Ondernemers Maaskant-Stein georganiseerd. Een hele prettige manier om de samenwerking tussen de gemeente en het bedrijfsleven te versterken.”

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93