Een nieuwe, volledig uitstootvrije bedrijfsauto kopen of leasen?

Donderdag 29 juni 2023

Ben je al bekend met de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA)? Dan kun je nu subsidie aanvragen om een deel van de kosten vergoed te krijgen. Vraag de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) aan voordat je een definitieve overeenkomst sluit. In 2023 is nog 12 miljoen euro SEBA-subsidie over. Ben er dus snel bij!

De subsidie is voor ondernemers en non-profitinstellingen die een nieuwe, volledig uitstootvrije (emissieloze) auto met elektromotor kopen of leasen. Let op: je kunt de subsidie alleen aanvragen als je nog geen definitieve koop- of financial leaseovereenkomst hebt afgesloten. Bij operational lease maak je alleen gebruik van jouw leaseauto en verzorgd de leasemaatschappij het beheer. Jouw leasemaatschappij kan de SEBA dan voor jou aanvragen

Meer informatie op website RVO

Ben je geïnteresseerd in de regeling en wil je weten waar jij en jouw auto aan moeten voldoen? Kijk dan voor alle voorwaarden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93