De energiebesparingsplicht uitgelegd, wat moet je weten?

Donderdag 29 juni 2023

Bedrijven en maatschappelijke instellingen van een bepaalde grootte zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Dit is de energiebesparingsplicht. Vind je het moeilijk om de Energiebesparingsplicht uit te leggen aan jouw medewerkers? Of weet je niet zo goed of je zelf deze plicht moet nakomen? Maak dan gebruik van het voorlichtingsmateriaal van de Rijksdienst voor Ondernemers (RVO).

In de video op de website van RVO ontdek je gemakkelijk welke maatregelen op jouw bedrijf van toepassing zijn. Met de informatie en het stappenplan op de website van de RVO bepaal je of je een energiebesparingsplicht hebt en welke rapportageverplichting daarbij hoort. Met het voorlichtingsmateriaal van de RVO breng je bovendien de rapportageplichten gemakkelijk onder de aandacht binnen jouw netwerk. Het materiaal op de website van de RVO mag je rechtenvrij gebruiken.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93