Verwonderen in de Grensmaasvallei

Dinsdag 27 juni 2023

Sinds een aantal maanden vind je in de Grensmaasvallei de  ‘Route vol verwondering’. Een route door de Zuid-Limburgse Grensmaasvallei (gemeente Beek, Echt-Susteren, Sittard-Geleen en Stein). Laat je onderweg verwonderen over de schitterende natuur, de vergezichten, het RivierPark Maasvallei, het Geleenbeekdal en het culturele erfgoed.

En zeker ook de meer dan 30 speciaal op de fietskaart aangeduide wonderbaarlijke locaties boordevol bijzondere verhalen, die uitnodigen tot rust en bezinning.

Bijzondere fietstocht

Dit bijzondere product is tot stand gekomen met financiële steun van de Provincie Limburg. De fietstocht is ontwikkeld met het idee dat ondernemers hieromheen arrangementen kunnen ontwikkelen die bijdragen aan hun onderneming. De route is gratis te downloaden op de website van Visit Zuid-Limburg.

De route werd reeds ruim 10.000 keer gedownload en de pagina trok meer dan 40.000 bezoekers!

Wil je ook graag een arrangement samenstellen, ben je lid van Visit Zuid Limburg en wil je dit arrangement op de website aanbieden? Neem dan contact op met Visit Zuid Limburg via Sven.Kools@visitzuidlimburg.nl en informeer naar de mogelijkheden.

  • Meer informatie over de route vind je op deze pagina.
  • Meer informatie over de arrangementen vind je op deze pagina

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93