Werkbezoek VIDAR en ondernemersbijeenkomst gemeentehuis: Kom jij ook?

Donderdag 25 mei 2023

Staan de data 31 mei en 11 juli al vast in jouw agenda? Op deze dagen organiseren wij twee interessante bijeenkomsten voor je. Lees snel verder!

Woensdagmiddag 31 mei: rondleiding leerwerkbedrijf bij Vidar

Op 31 mei van 13.30 uur tot 15.30 uur ben je van harte welkom bij het leerwerkbedrijf van Vidar. Tijdens de rondleiding kom je alles te weten over de manier waarop Vidar werkzoekenden aan het werk helpt. Meld je aan voor de bijeenkomst via mail naar ondernemen@gemeentestein.nl

Dinsdag 11 juli: Open for Business bij de Gemeente Stein

Helaas door tegenvallende aanmeldingen hebben we besloten de Open for business van 24 mei te verplaatsen naar 11 juli. Dit gaan we samen met de Ondernemersverenigingen van de Gemeente Stein organiseren. Vanaf 16.30 uur openen we de deuren van het gemeentehuis voor jou.

Napraten en netwerken

Na afloop is er voldoende gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje samen na te praten en te netwerken. Het definitieve programma volgt snel! Kom jij ook?

Meld je nu alvast aan voor de bijeenkomst op 11 juli via mail naar ondernemen@gemeentestein.nl

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?