Je bereikt het samen, met Zuid-Limburg Bereikbaar!

Donderdag 25 mei 2023

Groeien, innoveren, verduurzamen of nieuwe medewerkers werven? Wat je doel ook is, je bereikt het samen met Zuid-Limburg Bereikbaar! Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar is een samenwerkingsverband van het rijk, de provincie en de 16 Zuid-Limburgse gemeenten.

Wij zijn er voor werkgevers die vooruit willen! Dus heb je mobiliteitsvragen, dan helpen wij jou graag aan de oplossing.

Hulp bij vragen rondom de mobiliteit van jouw bedrijf

We hebben al meerdere werkgevers mogen helpen bij het vinden van een oplossing op een concrete vraag rondom hun mobiliteit. Dit waren vragen als:

  • We zijn zo gegroeid dat er niet meer genoeg parkeerplaatsen voor onze medewerkers en klanten zijn. Hoe lossen we een tekort aan parkeerplaatsen op?
  • Een verhuizing of fusie? Hoe brengen we het reisgedrag van onze medewerkers in kaart?
  • We willen iets doen aan de vitaliteit van onze medewerkers. Hoe kunnen we onze medewerkers stimuleren vaker de fiets of het openbaar vervoer te pakken?
  • We zijn minder goed bereikbaar door wegwerkzaamheden. Hoe lossen we dit op zonder klanten te verliezen?

Melden CO2-uitstoot verplicht vanaf 2024

Vanaf 1 januari 2024 zijn werkgevers met meer dan 100 medewerkers verplicht te rapporteren over de CO2-uitstoot van hun medewerkers die voor het werk reizen. Deze verplichting geldt zowel voor woonwerk-verkeer als zakelijke reizen. Zuid-Limburg Bereikbaar helpt jou aan de benodigde gegevens over het woonwerk-verkeer van jouw bedrijf.

Gratis advies als partner!

Heb jij ook een soortgelijke vraag en/of kun je onze hulp goed kunt gebruiken? Sluit dan gratis aan als partner bij Zuid-Limburg Bereikbaar en wij helpen jou op weg naar je doelen! Je bereikt ons via mobiliteitsmakelaars@zuid-limburg-bereikbaar.nl

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93