Stimuleringsregeling energiekosten Gemeente Stein

Maandag 24 april 2023

Heb je het als ondernemer financieel moeilijk door de gestegen gas- en elektriciteitskosten? Weet dan dat je er gelukkig niet alleen voorstaat! De Gemeente Stein biedt jou een stimuleringsregeling aan als je niet voldoet aan de regels van de landelijke tegemoetkoming voor energiekosten (TEK).

Mkb-ondernemingen, waarvan de energiekosten een relatief groot deel (7%) uitmaken van de totale omzet, kunnen sinds 21 maart de landelijke Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) aanvragen. Het aanvragen van deze tegemoetkoming kan nog tot 2 oktober 2023. De Steinse stimuleringsregeling is voor ondernemers die net niet in aanmerking komen voor de landelijke tegemoetkoming.

U kunt de Steinse stimuleringsregeling energiekostenaanvragen via de website van de Gemeente Stein

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93