In de schijnwerpers: B&B Bie Janssen

Maandag 20 maart 2023

Bed & Breakfast Bie Janssen ligt in de historische oude kern van Elsloo en is ontstaan uit een droom van gastheer en eigenaar Peter Janssen. Het statige herenpand uit 1930 heeft 8 kamers en 1 familiekamer.

De B&B trekt toeristen uit zowel binnen- als buitenland. Ook zakelijke gasten weten de weg te vinden en voelen zich snel thuis. Bie Janssen is meer dan alleen overnachten.

Meer dan alleen overnachten

De huiselijk aangeklede tuinkamer staat ter beschikking voor vergaderingen, workshops of meerdaagse evenementen (bijvoorbeeld retraites). Deze bijeenkomsten kunnen verzorgd worden met lunch, diner en/of overnachting. Ook borrels en kleine feestjes kunnen gehouden worden in de B&B.

Het ontbijt wordt niet alleen in de B&B geserveerd, maar Bie Janssen biedt ook het bezorgen van het ontbijt aan. Deze businesstak is ontstaan tijdens coronatijd en nog steeds worden particulieren en medewerkers van bedrijven getrakteerd op een heerlijk ontbijt.

De Sleutel van Elsloo is een leuke activiteit (speurtocht) voor een actief, spannend en competitief personeels-, vrienden- of familie-uitje, welke onder andere vertrekt vanuit B&B Bie Janssen. Een combinatie met koffie en vlaai en/of een etentje zijn bespreekbaar.

Neem vrijblijvend contact op met Peter om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Telefoon: 06-25226150 of mail: info@biejanssen.nl.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93