Ondernemersvereniging OKE Elsloo

Donderdag 1 december 2022

De vernieuwde en verbindende factor tussen en mét alle ondernemers en winkeliers van Elsloo, dat is ondernemersvereniging OKE!

Op 8 november zijn 26 ondernemers samengekomen bij restaurant Aete bie Loe. Na de introductie van een nieuw bestuurslid, was het tijd om op pad te gaan. In groepsverband worden er 3 bedrijfsbezoeken gedaan, dit keer bij restaurant Aete Bie Loe, dames- en herenmode zaak STOX en bedrijvencomplex Skin FeelGood. Na de bedrijfsbezoeken komen de groepen weer samen en is er tijd om elkaar beter te leren kennen en de avond gezellig af te sluiten.

De belangrijkste eigenschap van OKE is dan ook verbinding. Door met elkaar informeel in contact te komen en regulier te ontmoeten creëer je een vertrouwensband. Je weet bij wie je lokaal terecht kunt voor hulp of advies, je blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het dorp én activiteiten kunnen eerder en breder gedragen worden. Zo hoef je achteraf niet meer te denken 'had ik dat maar geweten'.

Benieuwd geraakt?

Voor informatie over onze actuele evenementen volg je OKE via Instagram of Facebook @okelsloo. Vragen of aanmelden voor een bijeenkomst kan door een mail te sturen naar info@okelsloo.nl.

Misschien sluit je een keer aan voor een eerste kennismaking en wie weet wat volgt!
Samen sterker, OKE?!

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93