In the Spotlight: Camping Catsop

Donderdag 1 december 2022

In 2021 heeft Bart Weijling met zijn vrouw Camping Catsop overgenomen. Hoewel Bart al wat veranderingen heeft aangebracht, wil hij de filosofie van de camping hetzelfde houden.

“We hebben de infrastructuur veranderd, een nieuw sanitairhuis gebouwd, een nieuwe waterleiding gelegd en voor meer stekkers gezorgd. Het is echt kamperen, zoals je dat van vroeger gewend bent. Dat wordt steeds zeldzamer! Veel campings zijn uitgegroeid tot grote parken met onder andere stacaravans. Dat willen wij niet. Onze camping is kleinschalig en in een prachtige, rustige omgeving. Dat is juist de charme.”

Vol kampeerterrein

Of Camping Catsop nog steeds in trek is? Dat kun je wel zeggen. “Deze zomer was waanzinnig mooi. Uiteindelijk hebben 3500 mensen op de camping vertoeft. Je wil er natuurlijk ook voor zorgen dat ze het leuk hebben hier. Daarom bieden we iedere ochtend koffie- en broodjesservice, met dank aan bakkerijen Rob Janssen en Frits Mennens. Gasten kunnen ook zelf fruit plukken van de hoogstam fruitbomen die op het terrein staan. Daar krijgen we vaak complimenten over.”

www.campingcatsop.nl

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93