Brilliant Business 2023, Meld je aan!

Donderdag 1 december 2022

Op woensdag 19 april 2023 organiseren wij samen met de gemeenten Beek en Sittard-Geleen de derde editie van de Brilliant Business Awards. Met deze awards eren en waarderen we het schitterende ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. En dit doen we op een hele bijzondere locatie: in de hangaar van het Vista College op Maastricht Aachen Airport.

Tijdens deze feestelijke avond worden alle innovatieve, servicegerichte en duurzame prestaties van het bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek beloond. In drie categorieën strijden telkens drie genomineerden om de felbegeerde trofee.

Nomineren

Ken jij of ben jij een ondernemer die het verdient om op 19 april in het zonnetje gezet te worden? Iedereen kan een bedrijf nomineren. Nomineer hier jouw favoriet! Nomineren kan tot 1 februari.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93