Stein heeft vanaf nu zijn eigen pas, de SteinPas!

Maandag 31 oktober 2022

Vrijdag 28 oktober werd in het winkelcentrum in Stein de SteinPas gelanceerd. Een lokale cadeaukaart die te besteden is bij een heleboel ondernemers in de gemeente Stein. De SteinPas is een initiatief van lokale ondernemers en wordt gesteund door het Ondernemersfonds Stein en de gemeente Stein. Vanaf 1 november is de SteinPas te koop en in te wisselen bij de deelnemende bedrijven.

SteinPas

De SteinPas is uniek! Je geeft de SteinPas om iemand blij te maken. Werkgevers benutten de SteinPas als extra beloning of als eindejaarsgeschenk.Ook zal deze lokale cadeaukaart november uitgereikt worden aan meer dan 1.000 Steinse mantelzorgers, een extra lokale omzet van meer dan € 40.000,-. De SteinPas zal te koop zijn in de winkel en online. Op www.steinpas.nl kan men de verkooppunten en deelnemende bedrijven vinden. De klant bepaalt bij aankoop de geldwaarde die de SteinPas krijgt. De actuele waarde is altijd op te vragen via de website, waar je ook het saldo kunt verhogen.

Natascha Wingelaar, wethouder Middelen en Economie: “De SteinPas is een mooi cadeau om te geven en te krijgen. En, je steunt er ook nog eens de lokale ondernemers mee. Het perfecte cadeau dus! Ik omarm dit initiatief dan ook volledig. In Stein wordt jaarlijks zo’n vijf miljoen euro besteed aan en met cadeaukaarten. Het geld op deze kaarten wordt voor het grootste deel uitgegeven bij landelijke en online bedrijven. Hoe mooi zou het zijn als dit bedrag bij onze lokale ondernemers terecht komt?”

Voordelen voor ondernemers

Meedoen als ondernemer brengt veel voordelen met zich mee:

  • Omzet op korte en langere termijn;
  • Meeliften op lokale cadeaukaart;
  • Meeliften op maatschappelijke loyaliteit;
  • Meer exposure en zichtbaarheid voor zaak of winkel;
  • Marketing- en communicatiepakket;
  • Het eerste jaar volledig gratis, geen maandelijkse contributie en ook geen commissie.

Ondernemers kunnen zich nog steeds aanmelden als deelnemer. Dit kan via de website www.steinpas.nl.

Ondernemersfonds Stein

De SteinPas is financieel mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Stein met medewerking van de gemeente Stein. De doelstelling van het Fonds is financiering mogelijk te maken om initiatieven van ondernemers uit te voeren. Daarnaast bevordert het Ondernemersfonds de samenwerking tussen de ondernemers uit de gemeente.

Harold Habets, Ondernemersfonds Stein en Centrummanager Winkelcentrum Stein: “Ondernemersfonds Stein juicht de initiatieven van de lokale ondernemers toe. Een lokale cadeaupas was al langer de wens van het Fonds. Dit initiatief van de ondernemers hebben wij dan ook direct omarmt. Om het helemaal lokaal te houden hebben we ervoor gekozen om er een waar kunstwerkje van te laten maken door Roy Wagemans die bekend is van de murals onder de viaducten van Stein. Om de SteinPas een echte push te geven hebben we verder besloten om naast de opstartkosten, het drukwerk, de marketing en het backoffice, de kosten van contributie en commissie voor de deelnemende ondernemers voor een heel jaar voor onze rekening te nemen.”

Meer informatie over de SteinPas op www.steinpas.nl
Meer informatie over het Ondernemersfonds Stein op www.ondernemersfondsstein.nl

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93