Samen Veilig rondom Chemelot voor Ondernemers

Maandag 31 oktober 2022

Als de sirene gaat, Dirigeer ik mijn klanten naar buiten? Of houd ik hen juist binnen? Weet je hoe de ventilatie in je kantoor moet worden uitgezet? Hoe informeer je je medewerkers die in de buitendienst zitten? En wat doe je als Marktkoopman? Of horecaondernemers, die een vol terras heeft?

Het komt allemaal aan bod tijden de ondernemersbijeekomst van de veiligheidsregio Zuid-Limburg en Chemelot in samenwerking met de Gemeente Sittard-Geleen, Beek en Stein. Met elkaar gaan we in gesprek aan de hand van situatieschetsen om juist te kunnen handelen!

Praktische info: Ondernemers

• Datum: 16 november 2022
  • Tijdstip: 19.30 uur
  • Locatie: Sittard-Geleen (precieze locatie zal op de website geplaatst worden)
  • Duur programma: 2,5 uur
  • Doelgroep: ondernemers (van winkelier, marktstandplaatshouder en  horecaondernemer tot event- of kermisexploitant).
  • Aanmelden via www.vrzl.nl/ondernemers (inschrijvingstermijn sluit één week voor start)

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?