Terugbetalen van de belastingschulden per 1 oktober

Dinsdag 11 oktober 2022

Ondernemers die door de coronacrisis betalingsproblemen hadden, konden bijzonder uitstel van belastingbetaling aanvragen bij de Belastingdienst. Sinds 1 april moeten de opkomende belastingen weer op tijd betaald worden.

Heb je bijzonder uitstel van de belastingbetaling ontvangen, dan heb je hoogstwaarschijnlijk de brieven van de Belastingdienst ontvangen waarin de hoogte van de schuld en betalingsregeling in vermeld staat. Hoe dit werkt kun je verder lezen op de website van KvK.

Als je in gesprek zou willen over de uitdagingen die binnen jouw bedrijf leven, stuur een berichtje naar ondernemen@gemeentestein.nl.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93