De Sleutel van Elsloo

Dinsdag 11 oktober 2022

Een prachtig voorbeeld van de samenwerking tussen toeristisch recreatieve ondernemers, vrijwilligers, musea en het cultureel-historische netwerk in onze gemeente is het nieuwe familieproduct ‘De Sleutel van Elsloo’.

Dit product is tot stand gekomen door bovengenoemde partijen en financiële steun van de gemeente Stein. Het is een belevenisproduct voor jong en oud en biedt de bezoeker en verblijfstoerist een interessante manier om nader kennis te maken met onze gemeente. Heb je een B&B of andere verblijfs-accommodatie? Vergeet je gasten dan niet te attenderen op dit originele uitje!

“De sleutel van Elsloo is een spannende tocht door de historische kern van Elsloo in de stijl van een Escaperoom. Tijdens deze activiteit ga je op zoek naar de code van een kluis waarin De Sleutel van Elsloo ligt. Een journalist heeft een krant samengesteld met vijf opdrachten. Los je die vijf opdrachten op, dan leidt dit tot de code om de kluis te openen en zo kun je de sleutel met eigen ogen zien en vasthouden.
Kun je goed tellen, speuren en puzzelen? Ga dan deze uitdaging aan. Kom dan met je vrienden, familie of collega´s naar Elsloo en kraak de code.”

Meer info vind je op deze pagina.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93