Maak het mee!

Donderdag 6 oktober 2022

De gemeente Stein maakt samen met jou een nieuw kunst- en cultuurbeleid. Praat en denk met ons mee tijdens de 4 sessies waarin iedere keer een ander thema centraal staat.

Wanneer?

• 18 oktober met als thema muziekonderwijs, jonge makers en talentontwikkeling
  • 25 oktober met als thema cultureel erfgoed, musea, jonge makers en talentontwikkeling
  • 7 november met als thema cultuureducatie, bibliotheekwerk, letteren, streektaal, jonge makers en talentontwikkeling
  • 18 november met als thema kunst in de openbare ruimte, jonge makers en talentontwikkeling

Wethouder Gina van Mulken trapt de sessies af en deze worden begeleid door de Sessiemakers. Zij zorgen voor een sessie vol energie en interactie. De sessies starten stipt om 17.00 uur en duren tot 19.00 uur bij Van der Valk in Urmond. Inloop vanaf 16.30 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Samen geven we vorm aan kunst en cultuur in Stein.

Aanmelden kan nu al via: kunstencultuur@gemeentestein.nl
Per sessie kunnen een beperkt aantal mensen deelnemen en vol=vol.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93