Toverland Business Experience - Ondernemersvereniging Maaskant Stein

Donderdag 28 juli 2022

Op 21 juni heeft de Ondernemersvereniging Maaskant Stein de Toverland Business Experience georganiseerd. Ze waren te gast bij Jean Gelissen in ‘zijn’ Attractiepark  Toverland. Daar heeft Jack Gelissen met zusterbedrijf Gepla BV vanuit Elsloo bij iedere ontwikkeling een groot aandeel in de uitvoering.

Uitdagingen

Met een meer dan boeiend verhaal nam Jean ze mee in zijn uitdagingen binnen Gelissen Group B.V. waar hij zich van projectleider bij Gepla BV tot directeur van dit schitterende park heeft ontwikkeld. Frank Osseforth stelde zijn Osseforth Opleidingen touringcar met instructeur (welke normaal inzetbaar is om rijbewijs D te behalen) beschikbaar om de leden op een veilige wijze naar Sevenum te brengen voor een mooie, smakelijke maar bovenal interessante business experience.

Ook aansluiten bij deze mooie vereniging? Bezoek dan de website www.maaskant-Stein.nl en maak kennis met ondernemend Gemeente Stein tijdens één van de bijeenkomsten.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93