Startersevent op 29 juni voor aankomende en pas gestarte ondernemers

Donderdag 9 juni 2022

“Ondernemen, ook ná Corona, doe je samen!”
Een eigen bedrijf starten is niet altijd even makkelijk. Naast passie en doorzettingsvermogen is een goede voorbereiding één van de pijlers van succesvol ondernemerschap. Het StartersCentrum Limburg is al 27 jaar het startpunt voor iedereen die hulp zoekt bij het starten van een eigen onderneming. Periodiek organiseren wij inspiratie-bijeenkomsten waarop deelnemers in korte tijd een verscheidenheid aan ‘starterskennis’ kunnen opdoen. Door de coronapandemie lagen deze Startersevents even stil. Maar we mogen weer!

Een eerste post-corona editie afgelopen 20 april in het Stadhuis van Maastricht smaakte zo goed dat er meteen een vervolg op komt. Deze keer is het de beurt aan de Westelijke Mijnstreek om als gastheer op te treden. Dat betekent dat we op woensdagavond 29 juni van 19.00-22.30 uur in bedrijfsverzamelgebouw Office à la Carte (Poststraat 8) in Sittard de 12de editie organiseren van het Startersevent Limburg. Dit is een gratis Limburgs evenement voor iedereen die overweegt als zelfstandig ondernemer te starten of onlangs is gestart.

Aanmelden

Aanmelden is wel verplicht via www.starterscentrum.nl. Hier vind je ook meer informatie over dit evenement.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93