Ontdek de nieuwe Sportcontrainer in Stein

Dinsdag 7 juni 2022

Bewegen is leuk én gezond. Steeds meer mensen doen dit naast hun vereniging of sportclub ook in de openbare ruimte. Daarom wordt in Stein een SportContrainer geplaatst, die ook jij als onderneming mag benutten! Als gemeente Stein willen we inwoners een gezonde omgeving bieden die uitnodigt om gezond te leven en veel te bewegen. Dit is namelijk één van de ambities uit het sportakkoord.

Een SportContrainer? Dat klinkt leuk!

De SportContrainer is een container die is omgebouwd tot mobiele sportopstelling. Deze biedt eindeloos veel mogelijkheden om te bewegen en trainen.  Denk aan bootcamp, crossfit, outdoor fitness, obstacle runs of survival. We plaatsen de Sportcontrainer op een openbare plek, die gratis toegankelijk is voor iedereen. Na een 3 tot 4 maanden verhuist de SportContrainer naar een nieuwe locatie binnen de gemeente. Zo kunnen zoveel mogelijk inwoners kennismaken met deze mobiele sportmogelijkheid om de hoek!

Kans voor sport(ieve) ondernemers

Met jouw sportonderneming lever je een belangrijke bijdrage aan het in beweging krijgen en houden van onze inwoners. Misschien is het benutten van deze mobiele SportContrainer wel een positieve aanvulling binnen jouw onderneming door:

• Extra faciliteiten: de SportContrainer is door iedereen te gebruiken. Dus ook voor jou als ondernemer. Je mag hier dus gratis gebruik van maken voor trainingen met jouw leden of cliënten. Heb je suggesties voor een geschikte locatie? Laat het ons dan weten.
  • Uitbreiding aanbod, leden en bekendheid: om gebruik van de SportContrainer actief te stimuleren, zijn we op zoek naar een partner die kennismakingslessen wil verzorgen. Een mooie kans om je beweegaanbod uit te breiden, in contact te komen met nieuwe doelgroepen en/of je bekendheid in de wijk te vergroten.

Loop je hiervoor warm?

Dan gaan we graag met je in gesprek.
Wij zorgen voor de plaatsing en de benodigde materialen. Jij verzorgt minimaal één les per week, die gratis en voor iedereen toegankelijk is (periode en moment in overleg). Dit kan een vast moment zijn.
Buiten deze lessen kunnen ook individuele sporters terecht in de SportContrainer. Samen zorgen we voor de communicatie en een succesvolle samenwerking.

Mail naar: frank.vandenboomen@gemeentestein.nl met jouw interesse.
Meer informatie lees je op: www.nijha.nl.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93