Verduurzamen, wat zijn de mogelijkheden?

Dinsdag 10 mei 2022

Wil je jouw MKB-bedrijf verduurzamen? En dan met name op het gebied van energieverbruik? Maar kun je daarbij wel wat gericht advies gebruiken? Dan is er voor jou Stichting Groene Economie Limburg. Wij helpen ondernemers goede keuzes te maken de slimme stappen te zetten.

Advies over duurzaamheid

Wil je jouw MKB-bedrijf verduurzamen? En dan met name op het gebied van energieverbruik? Maar kun je daarbij wel wat gericht advies gebruiken? Dan is er voor jou Stichting Groene Economie Limburg. Wij helpen ondernemers goede keuzes te maken de slimme stappen te zetten. Ons aanzienlijke netwerk met daarin veel kennis en expertise brengen we graag voor uw onderneming in stelling.
Kosteloos, dankzij steun van de Provincie en vrijwel alle Limburgse gemeenten.

We zijn onafhankelijk en niet-commercieel, en werken dan ook zonder commissies.
Neem daarom contact op met onze gebiedsmanager voor Zuid-Limburg, dhr. Ilmar Woldring via 0653-847638 stuur een mailtje naar woldring@groene-economie.com. En raadpleeg zeker ook onze informatieve website: www.groene-economie.com.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93