Ontdek wat Vidar jouw bedrijf te bieden heeft

Dinsdag 10 mei 2022

Ben je op zoek naar personeel en wil je een steentje bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Vidar (het sociaal ontwikkelbedrijf voor de Westelijke Mijnstreek) heeft een groot en divers bestand werkzoekenden die graag willen werken bij werkgevers zoals jij. Dit zijn mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden van werk. Vidar gaat op zoek naar de beste match voor jouw bedrijf.

Mogelijkheden voor de arbeidsmarkt

Vidar maakt het voor u zo makkelijk mogelijk om een werkzoekende of een groep werkzoekenden via Vidar in dienst te nemen of bij u te detacheren. Er zijn vele mogelijkheden, zoals aantrekkelijke subsidies en regelingen, proefplaatsingen, jobcoaching, no-risk polissen, belastingvoordelen, inclusief bedrijfsadvies en verloning via Vidar Loont.
Onze werkgeversadviseurs kennen de regionale arbeidsmarkt door en door en hebben uitgebreide kennis van zowel de diverse doelgroepen als van de individuele werkzoekenden. Daarnaast zien zij soms kansen waar u zelf wellicht nog niet aan gedacht heeft en denken zij graag actief met u mee over maatwerkopties. Jouw vraag staat hierbij centraal en je krijgt een vast aanspreekpunt. Zo wordt gezorgd voor een duurzame en warme relatie met jou als werkgever.

Je kunt ook werk uitbesteden aan Vidar. De dienstverlening bestaat onder andere uit montage- en assemblagewerkzaamheden en het verpakken en ompakken van producten. Laat onze productieve kracht voor jou werken!
Neem contact op met onze werkgeversadviseurs via 046 477 7130 of mail naar commercie@vidar.nl om de kansen te bespreken of kijk op www.vidar.nl

Contact

Heb je een vraag? Mail dan naar ondernemen@gemeentestein.nl of bel met 046 435 9214.
We staan voor je klaar!

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.