Ontbijtsessie voor de ondernemers van gemeente Stein

Dinsdag 10 mei 2022

Donderdag 2 juni 2022 organiseren we een Ontbijtsessie voor de ondernemers van Gemeente Stein. We willen je op deze ochtend informeren over een aantal interessante onderwerpen die goed in te zetten zijn binnen jouw organisatie.

Agenda:

  • 7:30 - 7:45 uur: Ontvangst
  • 7:45 - 8:00 uur: Introductie
  • 8:00 - 8:20 uur: Business Roadmaps, een interessant programma voor ondernemers met subsidie  vanuit de Gemeente/ESZL. Jean Paul Urlings van Business Roadmaps zal u meer vertellen over de inhoud van het programma, wat u ervan kan verwachten en hoe dit uw bedrijf verder zal helpen. Middels subsidie die vanuit de Gemeente in samenwerking met Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL) ingezet kan worden, betaalt u een fractie van de normale kosten!
  • 8:20 - 8:40 uur: Duurzaamheid, wat zijn de mogelijkheden?
  • Ilmar Woldring van Stichting Groene Economie Limburg zal u informeren over het inzetten van de stichting. Dankzij de steun van de Provincie en Limburgs Gemeente kun je hier kosteloos gebruik van maken!
  • 8:40 uur - 9:00 uur: Vidar en de mogelijkheden tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Herbert Hoofwijk van Vidar zal kort vertellen over de mogelijkheden tot het inzetten van een organisatie als Vidar.
  • 9:00 - 9:30 uur: Mogelijkheid tot netwerken en afsluiting.

Heb je interesse, geef je op via ondernemen@gemeentestein.nl
Wil je niet wachten op de ontbijtsessie, neem gerust ook zelf contact op met de organisaties die hierboven staan.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93