Economische Samenwerking Zuid-Limburg steunt ondernemers met subsidie voor Business Roadmaps!

Dinsdag 10 mei 2022

Je stagnerende bedrijfsgroei een boost geven, uitdagingen op de arbeidsmarkt aanpakken, je maatschappelijke impact vergroten of je verdienmodel gaande houden terwijl je de transitie maakt naar een circulaire bedrijfsvoering? Voor zowel grote als kleine ondernemers (minimaal 2 werknemers) zijn er tal van goede redenen om deel te nemen aan het programma Business Roadmaps.
Economische Samenwerking Zuid Limburg (ESZL) biedt ondernemers in Zuid-Limburg nu de kans om met een aantrekkelijke subsidie deel te nemen aan het programma: in plaats van € 2.500,- betalen zij € 1.000,- (ex. BTW). Deze kosten zijn ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

Die ondernemersdroom is heel belangrijk bij Business Roadmaps. Er wordt niet alleen gekeken naar de zakelijke doelstellingen, maar ook naar de persoonlijke kant van het ondernemerschap. “Veel ondernemers zijn op een gegeven moment vergeten vanuit welke droom zij hun bedrijf ooit zijn gestart, of is deze gaandeweg veranderd”, licht Business Roadmaps coach Jean-Paul Urlings toe. “Met Business Roadmaps brengen we die ambitie weer in beeld, zowel privé als zakelijk. En daar komen geen lijvige plannen aan te pas: het plan wordt onder begeleiding van een ervaren coach uitgewerkt in maximaal 5 overzichtelijke pagina’s. Daarbij krijgen deelnemers online ondersteuning; feedback van de coach zelf om te beginnen, maar zij krijgen ook toegang tot de online academy waar zij met coaches en collega-ondernemers kunnen sparren en ervaringen kunnen uitwisselen. Het programma wordt afgerond met het Business Roadmaps Strategie Canvas: een overzichtelijke weergave van het startpunt tot de gewenste toekomst.” Ook in de after care is voorzien: na afronding van het programma houden deelnemers onbeperkt gratis toegang tot de online academy voor
support. “

Wil je gebruikmaken van de subsidie, ga dan naar www.eszl.nl. Val je buiten de subsidie, maar heb je toch interesse in deelname aan Business Roadmaps? Ga dan naar www.businessroadmaps.nl

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93