Ondernemersfonds

Dinsdag 5 april 2022

Sinds 2020 hebben we in de gemeente Stein het Ondernemersfonds Stein. Het fonds is van en voor ondernemers. Heb jij een goed idee voor je straat, wijk of voor heel Stein en ben je op zoek naar financiering om dit mogelijk te maken? Dan kun je misschien een beroep doen op het fonds. De ideeën moeten wel altijd een algemeen belang dienen.

De stichting die het fonds beheert, heeft als doel om initiatieven te financieren van ondernemers die in de gemeente Stein zijn gevestigd. Dus heb jij een goed idee of wil je samen met andere ondernemers iets organiseren of op poten zetten? Ga naar het ondernemersfondsplein Stein om te kijken of je in aanmerking komt en doe een aanvraag.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93