Even voorstellen: de nieuwe accountmanager bedrijven!

Dinsdag 5 april 2022

Graag wil ik mij alvast via deze weg voorstellen!
Mijn naam is Yvonne Patje en ik ben medio maart gestart als Bedrijvencontactfunctionaris voor de Gemeente Stein. Ik zal dit doen voor 18 uur per week; maandag, woensdag en donderdag.
Gelukkig zitten we weer in een periode waar het makkelijker is om in persoon kennis te maken, ik zal hier dan ook de komende periode de tijd voor nemen. Ik wil jullie dan ook uitnodigen om mij een berichtje te sturen, te bellen of een afspraak te plannen om kennis te maken.

Heb je een vraag, mail dan naar ondernemen@gemeentestein.nl of bel met 046 435 9214. We staan voor je klaar!

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93