Rotondes beschikbaar voor reclame

Vrijdag 10 september 2021

In samenwerking met de RotondeSpecialist worden er tien rotondes aangeboden in de gemeente Stein waarop ondernemers reclameborden kunnen plaatsen. De rotonder bevinden zich in Urmond, Stein en Elsloo. Dus ben je als ondernemer op zoek naar een unieke manier om reclame te maken? En wil jij dat jouw omgeving keer op keer herinnerd wordt aan jouw aanwezigheid? Kijk dan eens op de website van de RotoneSpecialist (www.adopteereenrotonde.nu). Hierop zijn alle rotondes inzichtelijk gemaakt en worden de verdere voorwaarden beschreven.

De afmeting van een rotondereclamebord is 50x70 cm en staat prominent bij alle opritten van de rotonde. Een rotonde is exclusief gereserveerd voor één adverteerder.

Interesse?

Bedrijven die interesse hebben om een rotonde te adopteren kunnen contact opnemen met De RotondeSpecialist op telefoonnummer 030 2600 213 of meer informatie vinden op www.adopteereenrotonde.nu

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.