Ondernemer in the spotlight

Donderdag 1 juli 2021

Ben of ken jij een ondernemer die innovatief/vernieuwend/nieuw of gewoon goed bezig is? Dan geven wij deze ondernemer via deze nieuwsbrief en onze LinkedIn groep ‘Ondernemend Stein’ een podium om zich nader voor te stellen. In the spotlight dus!

Met de nieuwe rubriek willen we laten zien welke mooie bedrijven er hier lokaal gevestigd zijn. En wie weet levert dat weer nieuwe waardevolle contacten op!

Aanmelden gaat via ondernemen@gemeentestein.nl

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.