TOF versterkt kleinere familiebedrijven

Donderdag 22 april 2021

TOF is een initiatief van MKB-Limburg samen met Maastricht University. Wil je aan de slag met je bedrijf, verder denken dan morgen of deze maand? Stilstaan bij de plannen die al in je hoofd zitten? Dan meld je aan voor TOF! Meld je aan en je begint meteen met een gratis bedrijfsscan en coachingsgesprek (we noemen het TOF aan TAFEL) en de TOF Masterclasses.

Het coachingsgesprek met een ervaren business coach is een moment van zelfreflectie en observatie, zo kun je samen de uitdagingen en kansen in beeld te brengen. Daarna kun je als ondernemer zelf aan de slag of verder naar de volgende fase; de TOF Masterclasses. Aanmelden voor het gratis TOF coachingsgesprek kan nu meteen via https://forms.gle/Bb6dBredgVrzjShy7.

TOF Masterclasses

Dit onderdeel is een programma van zes kennis- en inspiratie sessies verspreid over zes maanden, TOF Masterclasses. Er is op inschrijving plek voor 8 bedrijven per startende groep ondernemers, de eerste groep start in mei. Hier wordt naast kennis over strategie, innovatie en opvolging aandacht besteed aan bewustwording en co- creatie binnen de organisatie vraagstukken. Met TOF Masterclasses gaan familiebedrijven aan de slag met een plan voor continuïteit en groei.

Vragen over TOF?

Mail naar info@mkblimburg.nl.

Terug kijken naar het TOF webinar via deze link: https://vimeo.com/524799048/19a6a4974a

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.