Uitkijkplatform Maasband

Maandag 1 februari 2021

Een paar weken voor kerst verrees eindelijk het uitkijkplatform bij Maasband. Het platform biedt vanaf een veilige plek een mooi zicht op de werkzaamheden aan de nevengeul en hoogwaterbrug alsmede de natuurlijke omgeving. Een informatiebord informeert de passant over dit uniek project en de natuur in de Maasvallei. Het platform is tot stand gekomen samen met Natuurmonumenten en Consortium Grensmaas. De natuurroute en een fietsroute lopen langs dit punt. Op deze wijze faciliteren we de bezoeker die door de werkzaamheden tijdelijk overlast kan ervaren.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93