Toeristische informatieborden

Maandag 1 februari 2021

Een aantal locaties en hier gelegen parkeerplaatsen binnen de gemeente zijn aangewezen als ‘Rivierparkings’. Het gaat om Berg aan de Maas, Terhagen/ Elsloo, Meers, Maasband en Urmond. Dit zijn locaties met een bestaande infrastructuur die we gaan aanpakken/ upgraden en waar we bezoekers naartoe willen leiden. De meeste van deze locaties zijn ook officiële startpunten van de gemeentelijke wandelroutes. De informatievoorziening ter plekke moet natuurlijk op orde zijn. Daarom komt er op elke parkeerplaats een informatiebord met hierop de wandelroutes, fietsroute en bezienswaardigheden. Daarnaast komt er cultuur historische informatie op die is afgestemd met de DOP’s

Communicatie/ promotie

Verder hebben wij voor 2021 Visit Zuid-Limburg opdracht gegeven om onze gemeente via online en offline promotie extra onder de aandacht te brengen. Daarbij worden ook een aantal nieuwe toeristische promotievideo`s ingezet.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93