Blow up meubel

Maandag 1 februari 2021

Sinds een aantal maanden staat er een reuzengrote bank bij Berg aan de Maas. De bank van 5x5 meter en 2000 kg zwaar is een kunstobject gemaakt door kunstenaar Patrick Kusters. De bank in Stein maakt deel uit van een serie van 10 kunstwerken gelegen aan de Limburgse Maasfietsroute van 160 kilometer. Deze route vormt een mooie toeristisch product dat ook voor onze gemeente bezoekers genereert. Voor meer informatie klik op deze link. 

Vanwege hoogwater is de bank tijdelijk naar achteren verplaatst op een hoger gelegen deel. 

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.