Netwerkevent ondernemend Stein-Helga van Leur

Donderdag 14 november 2019

Beste ondernemer van Stein,

Helga van Leur is een Nederlandse meteorologe en televisiepresentatrice op het gebied van weer. U zult haar waarschijnlijk wel kennen als weervrouw bij de televisiezenders van RTL. Ze won zelfs diverse prijzen waaronder een internationale prijs namens haar weercollega’s voor beste weerpresentator wereldwijd. Na 20 jaar presenteren van het dagelijkse weerbericht, stopte ze in 2017 en heeft ze zich volledig toegewijd aan haar rol als ambassadeur klimaat, duurzaamheid en gedrag. Vanuit die rol ging ze uitdagingen aan waaronder een expeditie naar Groenlandse IJskap, de World Solar Challenge in Australië met Solar Team Twente, tornado’s zoeken tijdens het stormchasen in hartje VS en een onderzoek naar hoe IJsland met de natuurelementen leeft en draait op duurzame energie. 

Haar motto: “Vandaag heb je morgen in handen!”
We weten namelijk heel veel over wat er gaande is (kennis) en wat we kunnen ondernemen (actie), maar iets weerhoudt ons om het daadwerkelijk te gaan toepassen (gedrag).

Vooral het menselijk brein en de keuzes die men maakt (voor een duurzamere omgeving) zijn intrigerend.

Tijdens deze ondernemersbijeenkomst op 26 november gaat ze graag het gesprek aan en ontrafelt ze samen met aanwezigen de barrières.

De gemeente nodigt alle ondernemers in de gemeente Stein van harte uit om deze avond bij te wonen.Naast het inspirerende verhaal van Helga van Leur staat de avond in het teken van kennismaken, ontmoeten en verbinden. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.

De inloop vindt plaats vanaf 19.00 uur.
Vanaf 19.30 uur start het officiële gedeelte.

Zien we elkaar 26 november?

Meld je dan zo spoedig mogelijk aan.

Vol = vol.

Wat

Netwerkevent Ondernemend Stein
Thema: Duurzaamheid

Wanneer

Dinsdag 26 november 2019
Vanaf 19.00 uur

Waar

Kasteel Elsloo
Maasberg 1, 6181 GV Elsloo


 

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.