Zakendoen in het buitenland / Euregio? Kom naar de bijeenkomst Grenzeloos Ondernemen

Dinsdag 15 mei 2018

De mogelijkheden zijn grenzeloos…

Kom naar de bijeenkomst ‘Grenzeloos Ondernemen’

Indien je de mogelijkheden wilt verkennen om over de grenzen heen in de Euregio te ondernemen, nodigen wij jou van harte uit voor de netwerkbijeenkomst Grenzeloos Ondernemen op dinsdag 29 mei 2018.

De gemeenten Beek, Meersen, Sittard-Geleen en Stein organiseren, met ondersteuning van Economische Samenwerking Zuid-Limburg (voorheen LED), een gratis toegankelijke bijeenkomst bij:

Multifunctioneel Centrum de Grous
Heerstraat - Centrum 38
6171 HW te Stein

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.