Genomineerden Brilliant Bussiness Awards

Donderdag 14 december 2017

De negen genomineerden van de Brilliant Business Awards Westelijke Mijnstreek zijn bekend. Drie van hen nemen op 22 januari om 18.00 uur in het Center Court van de Brightlands Chemelot Campus een award in ontvangst. De show wordt gepresenteerd door Sander Kleijkers, gastspreker is ondernemer Annemarie van Gaal.

Er zijn prijzen te verdienen in drie categorieën: Diamant, Robijn en Parel.

De Diamant gaat naar de onderneming die economisch succesvol is met ideeën, ontwerpen, producten of een bedrijfsconcept en daarmee een visitekaartje is voor de regio.
Genomineerd zijn: Daily Fresh Food, Melano sieraden en Nedlin (grootschalige wasserij voor horeca, gezondheidszorg en industrie).

De Robijn gaat naar de onderneming die in korte tijd een belangrijke speler op de markt werd en potentieel heeft voor de toekomst.
Genomineerd zijn: Bie Bijen dierenartsen, Goofra Optics (ontwikkelaar van technologieën om de samenstelling van materialen te kunnen meten) en Leds go for the best (oplossingen aan de hand van LED verlichtingen).

De Parel gaat naar de meest klant- of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of dienstverlening.
Genomineerd zijn: Brouwerij de Fontein (horeca), Cayboo (detailhandel) en Els Jacobs Uitvaartonderneming (dienstverlening).

De Brilliant Business Awards worden voor het eerst uitgereikt en zijn het initiatief van de portefeuillehouders economie van de gemeenten Sittard-Geleen, Stein en Beek. Met deze nieuwe ondernemersprijs willen de gemeenten het schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek in de spotlights zetten.

Wie geïnteresseerd is, kan de award show op 22 januari bijwonen. Kaarten kosten tien euro per stuk en zijn op www.brilliantbusiness.nl te bestellen. De show begint om 18.00 uur en wordt gehouden in het Center Court van de Brightlands Chemelot Campus.
 

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.