"Wie weet beter wat ondernemen is dan ondernemers zelf?"

Donderdag 9 november 2017

Niet voor niets dus dat het nieuwe economische beleidsplan van Stein samen met de ondernemers is opgesteld. En nu moeten we doorpakken! Wat vind jij van de 6 thema's? En wat zijn volgens jou nodige uitvoeringsmaatregelen? Laat het ons vooral weten op Stein Open for Business, de LinkedIn-groep voor ondernemers in en uit Stein. 

Thema's:

1. Verbinden/samenwerking
2. Communicatie/promotie ondernemend Stein
3. Focus op economisch profiel
4. Gevolgen demografische ontwikkelingen op economie
5. Aandacht voor vrijetijdseconomie
6. Arbeidsmarkt

Het volledige beleidsplan is hier (PDF, 483.7 kB)te vinden.

Lees hier het artikel in Navenant over het economisch beleidplan.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.