Is er voldoende aandacht voor de vrijetijdseconomie?

Donderdag 9 november 2017

De campagne''Stein. Stil genieten' van werkgroep Maaskentj scoort fantastische resultaten. Niet alleen tovert het een lach op het gezicht bij vele bezoekers, ook de trots onder onze eigen inwoners blijft met de dag groeien. De gemeente Stein ontwikkelde daarbij samen met VVV Zuid Limburg en werkgroep Maaskentj een toeristische website, waarop ondernemers uit de vrijetijdseconomie zich kunnen profileren (www.steinstilgenieten.nl). Hiervoor moet je wel eerst lid worden van de VVV, die deze pagina voor jou beheert en actueel houdt. Komt dit tegemoet aan de behoefte? Vind jij dat er voldoende aandacht is voor de vrijetijdseconomie? Laat het ons weten via Open for Business, dé LinkedIn-groep voor ondernemers in en uit Stein.

Lees ook het artike: 'Limburgse dorp Stein heeft commercial laten maken die beslist een lach op je gezicht tover'

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.