Opknapbeurt Steenwegstraat in Stein

Maandag 22 januari 2024

De Steenwegstraat in Stein is afgesloten voor fietsers en voetgangers (voor autoverkeer is de weg altijd afgesloten). Aannemer Gebr. Kurvers is gestart met de opknapwerkzaamheden aan deze weg. De bestaande verharding is in slechte staat en wordt vervangen door beton.

Voordat de nieuwe verharding wordt aangebracht worden ook nog een aantal werkzaamheden aan het riool bij brouwerij de Fontein uitgevoerd. Volgens planning wordt de nieuwe verharding de week na de carnaval aangebracht. De fietsroutes op de Steenwegstraat
worden tijdelijk omgeleid via de Molendijk. Brouwerij de Fontein is tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93