Ondernemers Westelijke Mijnstreek weer in de race voor Brilliant Business Awards

Vrijdag 17 november 2023

Op de Dag van de Ondernemer, vrijdag 17 november, kondigen de gemeenten Beek, Stein en Sittard-Geleen de nominatieronde aan van de vijfde editie van de Brilliant Business Awards. Vanaf vandaag kunnen ondernemers uit de Westelijke Mijnstreek zichzelf of een andere ondernemer voordragen.

Dit kunnen zij doen in de groepen (categorieën): Parel, Robijn en Diamant. Deze ondernemersprijzen worden op 10 april 2024 uitgereikt op een plek in Sittard-Geleen. Deze plek wordt nog bekendgemaakt.

Schitterend ondernemerschap

De uitreiking van de Brilliant Business Awards zijn een idee van de gemeente Beek, Stein en Sittard-Geleen. “Met de Brilliant Business Awards eren en waarderen wij het indrukwekkende ondernemerschap in onze regio”, vertelt Yvonne Salvino, wethouder Economie in de gemeente Sittard-Geleen. “Ondernemers en bedrijfsleven zorgen voor welvaart, werkgelegenheid en leefbaarheid.” Burgemeester Christine van Basten-Boddin, portefeuillehouder Economie in Beek, vult aan: “Het schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek zorgt ervoor dat wij één van de snelst groeiende regio’s van Nederland zijn.” Natascha Wingelaar, wethouder Economie in de gemeente Stein: “En daar mogen we heel trots op zijn. Veel bedrijven lopen voorop in vernieuwing, duurzaamheid en servicegerichtheid.”

Bedrijven kunnen worden genomineerd in drie categorieën:

  • Diamant: voor de meest innovatieve onderneming, die met ideeën, producten of bedrijfsplan, succesvol is en daarmee een visitekaartje voor de regio.
  • Robijn: voor de beste startende onderneming die in korte tijd een belangrijke speler is geworden met mogelijkheden voor de toekomst.
  • Parel: voor de meest klant- en servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel (winkels) of publieke dienstverlening (bijvoorbeeld zorg en onderwijs).

Brilliantbusiness.nl

Iedereen kan een bedrijf voordragen op brilliantbusiness.nl/nomineren. Op deze website staat ook meer informatie over de categorieën en de spelregels van de Brilliant Business Awards.

Je kunt tot en met 17 januari 2024 een bedrijf voordragen. Een onafhankelijke vakjury kiest uit alle genomineerde bedrijven negen finalisten die uiteindelijk op 10 april 2024 gaan strijden om de felbegeerde prijzen.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93