Speciale Maaskentjer editie: Samen Slimmer Rondkomen

Dinsdag 13 juni 2023

Hij is uit… de speciale editie van de Maaskentjer: ‘Samen Slimmer Rondkomen’. Deze extra editie van de Maaskentjer is bedoeld om jou op weg te helpen bij vragen over geld. Ook als je geen geldzorgen hebt, kan deze krant handig zijn voor jezelf of een ander.

Hij is gemaakt voor en door inwoners. Met informatie over regelingen, slim omgaan met je geld, geld besparen én waar je terecht kunt als je hulp nodig hebt. En soms is het ook gewoon fijn om de verhalen van anderen te lezen en te ervaren dat je niet de enige bent met geldzorgen! Bewaar ‘m goed.

Afhaalpunten

Je kunt de Maaskentjer digitaal inzien op de pagina van de Maaskentjer of afhalen op één van de servicepunten in de gemeente. Kijk hiervoor op www.gemeentestein.nl/servicepunten. De komende tijd wordt de speciale editie op verschillende momenten en plekken in de gemeente uitgedeeld. Ook tijdens de Open Dag van de gemeente op 25 juni besteedt de gemeente aandacht aan het onderwerp Rondkomen en kunnen inwoners een exemplaar meenemen.

“Geldzorgen zijn vaak niet je eigen schuld. Het kan iedereen overkomen en het is niets om je voor te schamen. Het is aan ons allemaal om gewoon te durven praten over geld, geldzorgen en oplossingen. Hoe mooi is het als wij samen bij mensen in onze omgeving de schaamte kunnen wegnemen, naar ze luisteren en hulp kunnen bieden?!”- Wethouder Dassen

Vragen?

Heb je vragen over geld of heb je geldzorgen? Kijk dan op www.gemeentestein.nl/rondkomen. Je kunt ook contact opnemen via e-mail rondkomen@gemeentestein.nl of telefonisch via 046 - 435 93 93, keuze 6. Liever persoonlijk contact? Loop dan op woensdagen tussen 09.00 en 12.00 uur binnen bij het inloopspreekuur op het gemeentehuis.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93