Asfaltonderhoud in Stein

Dinsdag 25 april 2023

In opdracht van de Gemeente Stein start Kurvers Wegenbouw met asfaltonderhoud. De locaties van de werkzaamheden zijn Salmansleen, hele wegvak, en Houterend, wegvak vanaf kruising Vaart tot aan huisnummer 36.

Wanneer?

De werkzaamheden starten in de week van 24 april. In deze week worden voorbereidende werkzaakheden uitgevoerd zoals voorbereiden van rioolputten. Oude putkoppen worden verwijderd en tijdelijk gevuld met asfalt. In de week van 8 mei start de aannemer met freeswerkzaamheden van het asfalt. Daarna wordt in de week van 15 mei de asfaltdeklaag aangebracht.

Bereikbaarheid

Gedurende de werkdagen zijn de wegvakken afgesloten. Voor de wegvakken worden geen omleidingsroutes ingesteld.

Asfaltonderhoud Houterend Stein 2023

Asfaltonderhoud Houterend Stein 2 2023

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93