Werkzaamheden parkeerplaats Veerpont Berg aan de Maas

Maandag 14 november 2022

Eind november starten de voorbereidende werkzaamheden voor de parkeerplaats bij Veerpont Berg aan de Maas.

Werkzaamheden

• Fase 1 start maandag 28 november start fase 1. Het gaat dan om straatwerkzaamheden, asfaltwerkzaamheden en rioolwerkzaamheden aan de kruising Veerweg - Bergermaasstraat. Deze werkzaamheden worden eind december afgerond.
  • Fase 2 start in de week van 13 maart 2023. Dan wordt de parkeerplaats daadwerkelijk aangelegd.

Contactpersonen aannemer

Namens de aannemer is de heer Jan Zeelen aanwezig als uitvoerder. De uitvoerder is het eerste aanspreekpunt voor vragen over de werkzaamheden. Op werkdagen is hij tussen 07:00 en 17:00 uur aanwezig op locatie. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-82 538 432.

Contactpersoon gemeente Stein

De gemeente voert controle uit op de werkzaamheden van de aannemer. Deze controle wordt uitgevoerd door een toezichthouder en directievoerder. De toezichthouder is de heer Herman Dijk. De toezichthouder is tijdens werkdagen op het werk aanwezig en is bereikbaar op 06-28 268 856. Voor eventuele vragen over het projecten of vragen voor de gemeente, kun je de toezichthouder aanspreken. Heb je  nog vragen voor de gemeente? Neem dan contact op met de heer Roy Dykstra van de gemeente Stein. Hij is bereikbaar via volgende e-mailadres: roy.dykstra@gemeentestein.nl

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten