SteinPas: Eigen cadeaukaart voor Stein

Donderdag 11 augustus 2022

In oktober introduceert het Ondernemersfonds Stein een multifunctionele fysieke en digitale cadeaukaart: De SteinPas. Deze cadeaukaart is exclusief te gebruiken bij onder meer winkels, horeca, cultuur, sport en wijkcentra in de Gemeente Stein. De SteinPas wordt ontworpen door de Urmondse kunstenaar Roy Wagemans. Hij is ook bekend van de kunstwerken op enkele viaducten in Stein.

Wat is de SteinPas?

De SteinPas is uniek! De SteinPas is een ideaal cadeau. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of een jubileum. Of zomaar, om iemand blij te maken. Werkgevers kunnen de SteinPas als extra beloning of als eindejaarsgeschenk benutten. Ook wordt deze lokale cadeaukaart eind november uitgereikt aan meer dan 1.000 Steinse mantelzorgers, een extra lokale omzet van meer dan € 40.000,-

Waar is de SteinPas te koop?

De SteinPas zal vanaf oktober/november te koop zijn in de winkel en online. De klant bepaalt bij aankoop de geldwaarde die de SteinPas krijgt. De actuele waarde is altijd op te vragen via de website, waar je ook het saldo kunt verhogen.

Ook meedoen als ondernemer?

Wil jij als ondernemer ook deelnemen aan de SteinPas? Meld je dan aan bij Ilona de Schwartz via info@ixtrasupport.nl

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.