Ondertekening woningbouw Poolster & Elckerlyc

Vrijdag 15 juli 2022

Samen met projectontwikkelaar Zuyd Vastgoed uit Voerendaal werken we aan de ontwikkeling van nieuwe woningen op twee locaties in Elsloo. Het gaat om de locaties van de voormalige basisscholen De Poolster en Elckerlyc.

Donderdag 14 juli heeft wethouder Danny Hendrix samen met Roger Urlings en Roger Verspagen van Zuyd Vastgoed een handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst en de koopovereenkomsten voor de twee locaties. Dit is weer een belangrijke stap dichterbij twee mooie woonlocaties in onze gemeente.

De bestemmingsplannen zijn inmiddels vastgesteld door de gemeenteraad. De komende tijd wordt gewerkt aan de vormgeving van de woningen en de openbare ruimte.

Meer informatie over de projecten is terug te vinden op onze website:

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93