Koninklijke onderscheiding voor de heer Wolthuis

Zondag 12 juni 2022

Op zaterdag 11 juni 2022 om 20.30 uur reikte burgemeester Leurs-Mordang een Koninklijke Onderscheiding aan de heer Wolthuis. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De feestelijke gebeurtenis vond plaats in het Maaslandcentrum in Elsloo.

De heer Wolthuis zet zich als vrijwilliger al jarenlang in voor de IVN Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie Elsloo. Deze afdeling telt ongeveer 140 leden.

1999 - 2001 Bestuurslid. Decorandus was voorts lid van de tuinwerkgroep en zorgde voor beheer van het rots perk etc. in de botanische tuin gelegen nabij Kasteel Elsloo
2001 - 2003 Vicevoorzitter
2003 - 2019 Waarnemend voorzitter
2019 - heden Bestuurslid/vicevoorzitter. Ook roostert hij de vrijwilligers in voor het toezicht in de botanische tuin op de zondagmiddagen gedurende de maanden april tot oktober
2001 - 2018 Gids bij Stichting Erfgoed Stein. Hij verzorgde rondleidingen bij de kasteelruïne in Stein en in het museum. Hij was betrokken bij de aanleg van de middeleeuwse kruidentuin (intensiteit onbekend)
2007 - heden Medeoprichter van, vrijwilliger bij Stichting Dassenwerkgroep Limburg. Hij heeft diverse dassenburchten toegewezen gekregen die hij monitort. Hij publiceert de rapportages hiervan in de database (intensiteit onbekend)

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.