Perkje vol Witte Anjers als eerbetoon voor onze veteranen

Dinsdag 10 mei 2022

Rond de herdenkingsboom voor het gemeentehuis van Stein is een perk van vijf vierkante meter vol witte anjers aangelegd. Een idee voorgesteld door de gemeenteraad. In samenwerking met de werkgroep veteranen is invulling gegeven aan de realisatie van een Wit Anjerperk. De Anjers worden elke twee jaar vervangen.

De Witte Anjer staat symbool voor verzet, respect en waardering voor veteranen. De opening van het Witte Anjer perkje is op 11 mei. Het begint om 13.30 voor het gemeentehuis. Op dat moment wordt ook het viaduct over de Napoleonsbaan officieel vernoemd naar de gevallen sergeant Bart van Boxtel uit Urmond.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl.