Asfaltonderhoud Louisegroeveweg

Woensdag 3 november 2021

In opdracht van de Gemeente Stein start Kurvers Wegenbouw op vrijdag 5 november met asfaltonderhoud aan de Louisegroeveweg. De werkzaamheden zullen ongeveer 10 werkdagen in beslag nemen.

De gehele bestaande verharding van asfalt zullen wij verwijderen en vervangen door twee nieuwe lagen van asfalt. Tevens zal de drempelconstructie op de kruising met de Molenweg Noord worden vernieuwd.

Werkzaamheden Louisegroeveweg

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.