Meldingen over vliegenoverlast

Maandag 5 juli 2021

Ons bereiken opnieuw meldingen van vliegenoverlast. De oorzaak ligt deze keer niet bij WPS. Terwijl wij zoeken naar mogelijk nieuwe oorzaken, lees je op onze website al tips & tricks die je zelf kunt toepassen. Zo gaat onze vliegenexpert Sjaak Janssen van Dierplagen Preventie Limburg BV weer een ronde maken.

Al eerder is hier in Stein onderzoek naar gedaan door professionele ongediertebestrijders. Hieruit bleek dat er niet één oorzaak voor deze vliegenoverlast is aan te wijzen. Er zijn meerdere oorzaken en verschillende daarvan kunnen inwoners zelf verhelpen. Hiervoor zijn inwoners voorzien van deze tips & tricks.

Er lag in het verleden een mogelijke bron in de opslag van plastic afval bij WPS. Hiervoor zijn inmiddels aanvullende voorwaarden in de vergunning opgenomen. En uit een zeer recente controle blijkt dat hier geen plastic meer opgeslagen ligt dat in verband kan worden gebracht met de vliegen.

Ervaar je overlast van vliegen? Meld dit dan via de MijnGemeente app, het meldingsformulier op onze website (www.gemeentestein.nl/melding), of telefonisch via 046-435 93 93.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.